Blog

Iluminat stradal si urban

Iluminatul stradal și iluminatul urban – aspecte generale în contextul proiectelor de tip Smart City

Iluminatul urban reprezintă un serviciu important furnizat de autoritățile publice la nivel local contribuind semnificativ la bunăstarea cetățenilor săi. Iluminatul stradal de calitate este esențial pentru siguranța rutieră, siguranța personală și ambianța urbană. În plus, susține activitățile comerciale și de agrement pe timp de noapte, ceea ce poate avea un impact major asupra creșterii economice a zonei. Importanța iluminatului este recunoscută și în crearea unui peisaj urban plăcut care la rândul său influențează prestigiul orașelor moderne.

Read more
Iluminat rezidential modern

Iluminatul stradal și orașele viitorului. Iluminat rezidențial: Cluj-Napoca

Din ce în ce mai multe orașe își dau seama de importanța soluțiilor de iluminat stradal pentru a oferi un mediu atractiv oamenilor să se relaxeze și să se bucure de împrejurimile lor după apusul soarelui. O iluminare bună aduce beneficii cuantificabile proprietarilor de clădiri, ocupanților și orașelor, în ceea ce privește confortul vizual, bunăstarea, plus economia de energie, costurile reduse și controlul poluării luminoase.

Read more
Angajat concentrat si eficient in hala industriala iluminata conform standardelor

Ce înseamnă iluminatul de calitate în mediile industriale?

Spațiile de producție necesită iluminat industrial de calitate pentru crearea unei operațiuni eficiente și profitabile. Iluminatul cu LED-uri se dovedește a fi mai eficient din punct de vedere energetic și mai durabil decât iluminatul tradițional, însă efectele iluminatului de calitate se extind dincolo de acestea. Câștigurile produse pot fi greu de măsurat direct, dar sunt inerente și nu trebuie ignorate.

Read more

Iluminatul eficient, cheia productivității ridicate din halele de producție

Știm că o afacere care implică un astfel de spațiu poate avea cheltuieli ridicate, de aceea este important să le minimizezi într-un mod eficient. De exemplu, iluminatul unei încăperi de mari dimensiuni poate fi destul de costisitor, de aceea este momentul să alegi echipamente de calitate, iar cea mai bună opțiune, în prezent, sunt corpurile de iluminat cu LED. De ce iluminatul cu noua tehnologie LED? Pentru că reprezintă cea mai bună soluție pe termen lung, din punct de vedere economic, dar și al eficienței echipei tale.

Read more