Condiții de utilizare ale site-ului

Condiții de utilizare ale site-ului

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați termenii și condițiile de mai jos în totalitate. vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

S.C. ELECTRONIC INTERACTIV S.R.L. va fi denumită în continuare “AMBIFLUX” iar site-ul www.ambiflux.ro va fi denumit “site-ul”.

Întregul conținut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, și alte elemente similare), este proprietatea AMBIFLUX și, dupa caz, a altor părți. Folosirea conținutului fără acordul AMBIFLUX sau al proprietarilor de drept este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Confidențialitate

Dacă utilizați site-ul, se presupune că sunteți de acord ca AMBIFLUX poate înregistra și stoca informații despre dvs., obținute cu acordul dvs. prealabil, și le poate utiliza în scopul desfășurării în condiții optime a colaborării noastre și al promovării produselor și serviciilor AMBIFLUX.

Puteți oricând solicita informații cu privire la modul în care datele dvs sunt prelucrate și/sau puteți solicita ștergerea acestora din baza noastră de date la adresa office@ambiflux.ro . Vă asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi, prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

Utilizarea informațiilor personale

Informațiile despre dvs. pot fi folosite de AMBIFLUX doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru:

a. procesarea cererilor dvs.

b. oferte de produse

c. facturare

d. soluționarea cererilor, întrebărilor sau reclamațiilor dvs.

e. realizarea unor studii de piață și de produs,  marketingul produselor și al serviciilor AMBIFLUX

f. contactarea prin poștă sau prin oricare alte mijloace în legatură cu produsele oferite de AMBIFLUX care prezintă, în opinia noastră, interes pentru dvs.

Limitarea responsabilității

AMBIFLUX nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, AMBIFLUX nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice Internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor), că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi (inclusiv disponibilitatea produselor prezentate în site).

Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfașurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet.

Modificări

AMBIFLUX își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagina și vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs. sunt permanent în siguranță.