Products

Arena 12

O curte, indiferent cât este de mare sau de mică, trebuie să fie iluminată corespunzător și asta pentru că am depășit demult ideea simplului bec amplasat la colțul casei.

Vestea bună este că, pentru a avea lumina dorită în curte, grădină sau foișor nu este nevoie să dărâmăm ziduri sau să construim altele, ci pur și simplu să ne alegem lămpile potrivite și să le instalăm. De aceea, este timpul să privim iluminatul propriei curți din toate perspectivele: siguranță, eficiență și estetică.

Aplicație: iluminat curte, grădină, terasă, perimetral

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu extrudat anodizat

Montaj: Suport reglabil prindere plană

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut

Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux  fabricat-romania-ambiflux  reciclabil-ambiflux  durata-de-viata-ambiflux  cree-ambiflux ip65-ambiflux 

Descriere produs & domeniu de utilizare

Lămpile Ambiflux Arena sunt proiectate special pentru curți, grădini, terase și pot fi amplasate atât pe perete, cât și pe sol. Compacte și ușor de montat, lămpile Ambiflux® oferă eficiență din punct de vedere energetic și garantează, datorită materialelor din care sunt alcătuite, o durabilitate mare.

Caracteristici produs

Construcţia robustă şi diferitele variante de echipare sunt menite să ofere caracteristicile optime proiectului dumneavoastră.  Radiatorul din aluminiu extrudat anodizat decorativ asigură disiparea termică necesară LED-urilor. Instalarea este facilă datorită dimensiunii compacte și a accesoriilor mecanice incluse.

Gradul ridicat de protecție împotriva umezelii și a prafului asigură posibilitatea montării corpului de iluminat atât la interior cât și la exterior.

Sistemul optic

Sistemul optic, special ales, asigură o distribuţie luminoasă uniformă. Lentilele sunt realizate din PMMA rezistent la radiaţiile UV şi la temperaturi ridicate.


Cere Ofertă