Products

Karbo

Lumina te energizează. O stație de alimentare cu carburant bine iluminată îi amintește șoferului că are nevoie de o pauză. Popasul la oaza de lumină îi va trezi simțurile și îl revigorează pentru continuarea în siguranță a călătoriei.

Aplicație: stații de carburanți

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatura de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu extrudat anodizat

Montaj: încastrat

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut

Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux fabricat-romania-ambiflux reciclabil-ambiflux durata-de-viata-ambiflux cree-ambiflux ip65-ambiflux

Descriere produs & domeniu de utilizare

Proiectorul cu LED Ambiflux® Karbo, special creat pentru iluminatul stațiilor de carburanți, oferă un iluminat puternic, dar plăcut, și uniform, grație unghiului optim de iluminare. Corpul de iluminat este echipat cu o ramă personalizată în funcție de cerințele clientului, astfel că poate fi integrat cu ușurință în orice copertină.

Caracteristici produs

Construcţia robustă şi diferitele variante de echipare sunt menite să ofere caracteristicile optime proiectului dumneavoastră. Radiatorul din aluminiu extrudat anodizat decorativ asigură disiparea termică necesară LED-urilor. Instalarea este facilă datorită dimensiunii compacte, a accesoriilor mecanice incluse şi simplităţii conectării electrice.

Sistemul optic

Sistemul optic special ales pentru HighBay asigură o distribuţie luminoasă uniformă. Lentilele sunt realizate din PMMA rezistent la radiaţiile UV şi la temperaturi ridicate.


Cere Ofertă