Products

Traffic SRP

Protejează și pune în valoare clădirea industrială prin iluminarea perimetrului în mod economic. Flexibiliteatea distributiei și puterii luminoase a gamei Ambiflux® Traffic adaptată pentru fixarea pe perete. Orientează lumina în zona în care este necesară prin sistemul de reglare al unghiului de fixare.

Aplicație: iluminat perimetral

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu extrudat anodizat

Montaj: Suport reglabil prindere plană

Integrabil în sistem Smart City

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut

Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux  fabricat-romania-ambiflux  reciclabil-ambiflux  durata-de-viata-ambiflux  cree-ambiflux ip65-ambiflux 

Descriere produs

Lămpile Ambiflux® Traffic înglobează tehnologia LED de ultimă generaţie şi astfel reprezintă soluţia raţională modernă pentru iluminatul perimetral. Ambiflux® Traffic asigură un iluminat uniform şi continuu al aleilor și al spațiilor din jurul clădirilor, fără zone întunecate, datorită sistemului optic asimetric proiectat special pentru iluminatul perimetral. Lumina generată de Ambiflux® Traffic este apropiată de lumina naturală, astfel recunoașterea fețelor și distingerea culorilor este mai facilă, adăugând la siguranța pietonilor.

Domeniu de utilizare

Lămpile Ambiflux® Traffic sunt proiectate special pentru iluminatul căilor de circulație și iluminatul perimetral.

Caracteristici produs

Construcţia robustă şi diferitele variante de echipare sunt menite să ofere caracteristicile optime proiectului dumneavoastră. Radiatorul din aluminiu extrudat anodizat decorativ asigură disiparea termică necesară LED-urilor. Capacul rotunjit din aluminiu extrudat protejează zona de disipare termică și conferă lămpii un coeficient aerodinamic foarte bun. Sistemul de prindere pe perete permite reglarea corpului de iluminat astfel încât să se obțină poziția optimă în funcție de condițiile de teren.

Sistemul optic

Ambiflux Traffic este dotat cu un set de lentile din PMMA cu unghiuri diferite pentru a obține un nivel uniform de iluminat al suprafețelor.


Cere Ofertă