Products

Broadway

Măiestria italiană îmbracă ultima tehnologie LED pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună performanță de-a lungul timpului. Istoria ta va fi bine luminată și luminată corespunzător spre încântarea vizitatorilor și a turiștilor.

Aplicație: iluminat străzi, trotuare, alei, parcuri, parcări sau fațade ale clădirilor.

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu extrudat anodizat

Integrabil în sistem Smart City

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut
Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux  fabricat-romania-ambiflux  reciclabil-ambiflux  durata-de-viata-ambiflux  cree-ambiflux ip65-ambiflux 

Descriere produs

Ambiflux Broadway îți aduce impresionantul design al lămpilor clasice în timp ce îți oferă calitatea iluminatului din secolul 21. Forma clasică, curbată conferă o notă de eleganță care se integrează cu ușurință în arhitectura și istoria clădirilor fiind astfel perfectă pentru un decor baroc sau rustic.


Domeniu de utilizare

Ambiflux Broadway este ideal pentru iluminat străzi, trotuare, alei, parcuri, parcări sau fațade ale clădirilor.


Caracteristici produs & Sistem optic

Durabilitatea a fost unul dintre elementele principale în jurul căreia a fost proiectată această lampă: disiparea termică este asigurată de radiatorul din aluminiu extrudat, sursa de curent constant de înaltă calitate cu protecție la supratensiune. Lampa este dotată cu LED-uri CREE cu eficiență ridicată pentru un consum redus de energie, însă aspectul este cel care impresionează cu adevărat și conlucrează excelent cu amenajarea peisagistică. Întregul ansamblu este construit din materiale durabile nefieroase vopsite în câmp electrostatic, fiind rezistente la intemperii. Oferă un control ridicat al luminii prin posibilitatea de a înclina sursa de lumină și opțiunile de dimming ale sursei de curent constant.

Ia puterea luminii și forma clasică de care ai nevoie într-un singur pachet.


Cere Ofertă