Products

Traffic SFC

Siguranța străzilor și șoselelor este responsabilitatea tuturor. Proiectarea și realizarea fiecărui aparat pentru iluminat stradal este realizată cu atenție și cu răspundere. Implementarea soluțiilor de iluminat la standarde tehnice înalte, crește gradul de siguranță rutieră și satisfacție a cetațenilor.

Aplicație: străzi, șosele, parcări

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu extrudat anodizat

Montaj: Prindere fixă console Dmax < 50 mm

Integrabil în sistem Smart City

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut
Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux  fabricat-romania-ambiflux  reciclabil-ambiflux  durata-de-viata-ambiflux  cree-ambiflux ip65-ambiflux 

Descriere produs

Lămpile Ambiflux® Traffic înglobează tehnologia LED de ultimă generaţie şi astfel reprezintă soluţia raţională modernă pentru iluminatul stradal. Ambiflux® Traffic asigură un iluminat uniform şi continuu al şoselelor sau aleilor, fără zone întunecate, datorită sistemului optic asimetric proiectat special pentru iluminatul stradal. Lumina generată de Ambiflux® Traffic este apropiată de lumina naturală, astfel recunoașterea fețelor și distingerea culorilor este mai facilă, adăugând la siguranța pietonilor.

Domeniu de utilizare

Lămpile Ambiflux® Traffic sunt proiectate special pentru iluminatul căilor de circulație și iluminatul perimetral.

Caracteristici produs

Construcţia robustă şi diferitele variante de echipare sunt menite să ofere caracteristicile optime proiectului dumneavoastră. Radiatorul din aluminiu extrudat anodizat decorativ asigură disiparea termică necesară LED-urilor. Capacul rotunjit din aluminiu extrudat protejează zona de disipare termică și conferă lămpii un coeficient aerodinamic foarte bun. Astfel, se reduc forțele de stres asupra stâlpilor ca urmare a acțiunii vântului. Montajul se realizează cu ușurință pe console cu diametrul mai mic de 50mm.

Sistemul optic

Ambiflux Traffic este dotat cu un set de lentile din PMMA cu unghiuri diferite pentru a obține un nivel uniform de iluminat al suprafețelor.

Simulările luminotehnice făcute de echipa noastră vă asigură că proiectul dvs de iluminat stradal este conform cerintelor Standardului Roman de iluminat SR 13201 alineat la normativele europene.


Cere Ofertă