Scurt istoric

În anul 2006 am înfiinţat Electronic interactiv SRL societate cu capital privat românesc. În prima etapă ne-am ocupat cu instalarea de automatizări pentru sectorul privat şi pentru industrie. În anul 2007 am început testele pentru dezvoltarea de corpuri de iluminat cu LED-uri de la CREE, după un studiu comparativ al tipurilor de LED-uri de mare putere existente pe piaţă. În anul 2008 se naşte marca Ambiflux® pentru comercializarea corpurilor de iluminat cu LED-uri produse de Electronic interactiv SRL.

Politica de calitate

Dorim ca marca Ambiflux® să devină sinonim cu durabilitatea, eficienţa şi luxul.

 • Icon image - The Durability

  Durabilitatea

  este conferită pe de o parte de materialele care intră în componenţa corpurilor (aluminiu, cupru, inox, alamă, policarbonat) pe de altă parte de calitatea componentelor şi cablajelor electronice (CREE, Microchip, Zetex) împreună cu procesul tehnologic de asamblare a lor controlat în totalitate în cadrul firmei noastre.

 • Icon image - The Efficiency

  Eficiența

  a fost şi este o preocupare continuă în proiectarea produselor noastre. Folosirea LED-urilor pentru corpuri de iluminat ne obligă moral să căutăm cele mai eficiente modalităţi de alimentare, comandă şi control pentru a menţine consumul de energie scăzut.

 • Icon image - The Luxury

  Luxul

  este asociat de multe ori bogăţiei şi opulenţei. Prin generozitatea luminii LED-urilor şi finisajul corpurilor produsele Ambiflux® pun în valoare spaţiile şi obiectele dumneavoastră preferate conferind o stare de bine şi de relaxare.

Responsibilitatea noastră nu se termină odată cu finalizarea tranzacţiei de vânzare-cumpărare. Suntem mereu aproape de clienţii noştri şi oferim consultanţă şi sprijin pe toată perioada de utilizare a produsului.

Informații despre LED-uri

Certificări

Certificat ISO 9001-2008-editia 2 Certificat ISO 14001-2004-editia 2 Certificat ISO 18001-2007-editia 2

Numar de inregistrare ANPM-producator EEEImage - Ambiflux Certifications Image - Ambiflux Certifications

 • Image - Ioan Fence, CEO
  Ioan Fence
  CTO
 • Image - Ioan Fence, CEO
  Cosmin Fence
  CEO