News

Bucura-te de estimari de pret 100% corecte folosind noile norme de iluminat

Apr 01, 2017

            Începând cu data de 1 aprilie 2017, toate soluțiile de iluminat cu led sunt disponibile pentru a fi utilizate gratuit in platforma de estimare, ofertare si decontare eDevize!

            Corpurile de iluminat Ambiflux® se remarcă prin:  eficiența energetică ce permite companiilor care le utilizează să facă economii considerabile, tehnologia de ultima generatie cu ajutorul careia au fost create  (sau componentele de ultimă generatie pe care le conțin) și durata mare de viață a acestora. Compania a reușit încă de la înființare și continuă să ofere clienților săi experiența iluminatului frumos, într-o manieră sustenabilă atât pentru mediul înconjurător, cat și pentru bugetul beneficiarului.

            Prin înscrierea pe platforma eDevize, compania Electronic Interactiv SRL, unic producător al soluțiilor de iluminat Ambiflux, vine în sprijinul colaboratorilor  -  constructori, arhitecți și proiectanți, cu scopul de a le asigura o bună înțelegere a modului de funcționare a sistemelor profesionale de iluminat, precum și explicarea detaliilor tehnice și a modalității de implementare ale acestora.  

           Conform experţilor în domeniu, eDevize este cel mai flexibil şi uşor de utilizat program pentru devize în construcţii şi instalaţii, ajutând peste 5 000 de companii să-şi realizeze rapid şi cu înalta calitate activitatea de estimare, ofertare şi decontare.       

          Programul eDevize este singurul program gratuit care ofera analiza completa de cost pentru lucrarile de constructii (devize) din Romania și poate fi accesat online la adresa www.edevize.ro. eDevize utilizeaza cea mai modernă tehnologie disponibila si ofera cea mai prietenoasa interfata de lucru de pe piata romaneasca!

          Invitam toti colaboratorii companiei Electronic Interactiv SRL sa creeze propriile devize cap-coada cu corpurile de iluminat Ambiflux gratuit in platforma eDevize!

Bucura-te de estimari de pret 100% corecte folosind noile norme de iluminat

 

Written by Cosmin Fence

CEO