News

Electronic Interactiv va participa la cel mai mare târg de iluminat din lume

Oct 09, 2017

Compania Electronic Interactiv SRL, ce deține marca Ambiflux®, va participa la Light+Building 2018, cel mai mare târg de iluminat din lume, care va avea loc în perioada 18-23 Martie 2018, la Frankfurt.  

            Suntem mândri că avem ocazia de a reprezenta România la cel mai înalt nivel prin participarea la acest eveniment de prestigiu. Dorim să vă invităm să ne vizitați la standul A57, din hala 4.1, pentru a ne cunoaste si a descoperi corpurile noastre de iluminat cu LED, în special gamele Halle și Halle IP. În cadrul târgului vom lansa oficial și LEDLine 4, un corp de iluminat liniar, special creat pentru liniile de producție ale fabricilor și întreprinderilor, a precizat Cosmin Fence, manager general Electronic Interactiv.

            Electronic Interactiv va participa pentru a treia oară la acest eveniment de anvergură. La prima participare, în anul 2014, a fost singurul producător român prezent, în timp ce anul trecut a participat alături de un număr restrâns de expozanți români. Ediția din 2016 a fost una încununată cu succes, standul companiei atrăgând un număr mare de vizitatori, români, dar și străini. Electronic Interactiv s-a remarcat prin calitatea și fiabilitatea produselor, dar și prin profesionalismul echipei sale.

Light+Building este cel mai mare eveniment dedicat iluminatului și tehnologiei serviciilor de construcție. Ediția de anul viitor va reuni 2.600 de companii expozante din toată lumea, iar spațiul expozițional va fi de 250.000 de m2.  Anul viitor, se așteaptă peste 200.000 de vizitatori, majoritatea fiind din afara Germaniei.

Ambiflux-Light and Building2018

Written by Cosmin Fence

CEO