Products

Elysee

Numele său este inspirat de faimoasa stradă ideală pentru promenadă din Paris. La fel ca și Champs-Elysees, stâlpul nostru sugerează ideea unei seri romantice petrecute într-un parc sau grădină frumos iluminate.

Aplicație: iluminat străzi, trotuare, alei, parcuri

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -20...+40˚ C

Material: aluminiu

Integrabil în sistem Smart City

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut

Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux fabricat-romania-ambiflux reciclabil-ambiflux durata-de-viata-ambiflux cree-ambiflux ip65-ambiflux

Descriere produs

Arhitecții și designerii de peisagistică sunt invitați să creeze o atmosferă romantică sau dramatică cu ajutorul luminii și a umbrelor. Stâlpul este suficient de versatil încât să corespundă celor mai exigente cerințe, având posibilitatea de a opta pentru varianta cu 1, 2, 3 sau 4 zone luminoase și este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv opțiunea anti-graffiti.

Domeniu de utilizare

Ambiflux Elysee se integrează perfect într-un peisaj urban din secolul inovației. Design-ul minimalist și modern este ideal pentru iluminatul trotuarelor, aleilor și a grădinilor.

Caracteristici produs & Sistem optic

Stâlpul Ambiflux Elysee este o platformă excelentă pentru designul de peisagistică modern. Este ultra-ușor, fiind realizat în întregime din aluminiu protejat cu vopsea depusă în câmp electrostatic pentru a rezista intemperiilor.  Este echipat cu LED-uri de eficiență ridicată și un dispersor opal pentru reducerea glare-ului, asigurând în acest fel un consum redus de energie.


Cere Ofertă