Products

Manhattan

Arhitectura peisagistică poate fi o adevărată  provocare – îmbinarea armonioasă a elementelor decorative cu cele naturale poate fi considerată o adevărată pictură a peisajului, în care orice pată de culoare pusă greșit poate distruge întregul tablou. Forma avangardistă a stâlpilor de iluminat Manhattan - tratați ca obiecte de decor – împreună cu lumina atent direcționată, conferă senzația de intimitate și creează un dialog nocturn cu peisajul, transformându-l în mod spectaculos.

Aplicație: iluminat străzi, trotuare, alei, parcuri, parcări

Tensiune intrare: 230 VAC

Sursă de curent constant: inclusă

Randament sursă > 91%

Factor de putere > 0.95

Temperatură de culoare: alb-neutru

Protecție la polarizare inversă, supraîncălzire, supratensiune, limitare curent constant

Temperatura de funcționare: -25...+45˚ C

Material: aluminiu

Integrabil în sistem Smart City

Uniformitate luminoasă excelentă

Confort vizual crescut

Certificări: ROHS, CE, SR EN60598

garantie-ambiflux fabricat-romania-ambiflux reciclabil-ambiflux durata-de-viata-ambiflux cree-ambiflux ip65-ambiflux

Descriere produs

Profită la maxim de spațiul tău verde indiferent dacă este zi sau noapte. Disponibil într-o varietate de culori, inclusiv opțiunea anti-graffiti,  Ambiflux Manhattan oferă posibilitatea de a controla nivelul de lumină, fiind suficient de versatil pentru a fi compatibil cu cerințele proiectului tău.

Domeniu de utilizare

Ambiflux Manhattan se potrivește perfect într-un peisaj urban din secolul inovației. Design-ul minimalist și modern este ideal pentru iluminatul trotuarelor, aleilor și a parcărilor.

Caracteristici produs & Sistem optic

Realizat integral din aluminiu protejat cu vopsea depusă în câmp electrostatic pentru a rezista intemperiilor, stâlpul de iluminat Manhattan este dotat cu LED-uri CREE cu eficiență ridicată pentru un consum redus de energie, însă aspectul este cel care impresionează cu adevărat și conlucrează excelent cu amenajarea peisagistică.

Proiectele inteligente folosesc Ambiflux Manhattan la capacitatea lor maximă. Funcția de dimming poate fi folosită să controleze nivelul de lumină al fiecărui corp în parte sau pe grupe de corpuri. Nivelul maxim de lumină poate fi și el setat individual pentru a avea o lumină uniformă indiferent de distanța dintre stâlpi.

Sistemul optic este construit special ca să direcționeze lumina generată de LED-uri acolo unde este necesar, reducând astfel poluarea luminoasă.

Dă proiectului tău o notă de eleganță modernă și fă-l să iasă în evidență cu Ambiflux Manhattan.

 

Cere Ofertă