Proiecte

2020

Iluminat inteligent autostrada A3

Drumurile sunt din ce în ce mai sigure, deoarece calitatea și nivelul luminii sunt îmbunătățite cu soluții de iluminat stradal cu LED-uri. În același timp, există economii importante în buget. Ambiflux Traffic – soluția noastră pentru iluminatul stradal – a fost implementată în cadrul acestui proiect. Mai multe detalii despre subiect găsiți pe blogul nostru în articolul despre iluminat public inteligent.

2019

Iluminat EAS Residence Oradea

Situat central, cu un design modern și inovativ, EAS Residence – str. Păunului, reunește toate acele elemente ale unui cămin ce generează starea de bine. Soluția de iluminat arhitectural crează un ambient unic și cald, realizat și gândit în detaliu pentru nevoile unei familii.

Pentru acest proiect au fost instalați stâlpi de iluminat Manhattan pentru parcare și aplice de exterior pentru perete Up-Down.

 

2020

Iluminat arena sportivă ”Antonio Alexe” Oradea

Arena Antonio Alexe din Oradea a beneficiat de o îmbunătațire a iluminării suprafeței de joc. Noul sistem de iluminat realizat cu proiectoare Halle IP 48 asigură condiții optime atât pentru urmărirea din tribune, cât și pentru transmisiuni 4K ale jocurilor.
 

2018

Iluminat podul Centenarului din Oradea

Simbol al unității și al dezvoltării, Podul Centenarului din Oradea este cea mai frumoasă declarație de apreciere față de cei care au contribuit la Marea Unire.
Suntem mândri că prin aportul nostru putem aduce un plus în arhitectura deosebită a noului pod care este pusă în evidență prin iluminarea arcadelor cu ajutorul proiectoarelor programabile Arena 12 RGB.
Silueta modernă a construcției este pusă în valoare cu ajutorul baghetelor luminoase cu LED Rigletto.
Suprafața carosabilă și pietonală este uniform iluminată cu ajutorul lămpilor stradale Traffic24.