Iluminat rezidential modern

Iluminatul stradal și orașele viitorului. Iluminat rezidențial: Cluj-Napoca

Din ce în ce mai multe orașe își dau seama de importanța soluțiilor de iluminat stradal pentru a oferi un mediu atractiv oamenilor să se relaxeze și să se bucure de împrejurimile lor după apusul soarelui. O iluminare bună aduce beneficii cuantificabile proprietarilor de clădiri, ocupanților și orașelor, în ceea ce privește confortul vizual, bunăstarea, plus economia de energie, costurile reduse și controlul poluării luminoase.

Există o multitudine de produse disponibile cu specificații tot mai variate ceea ce face tot mai dificilă alegerea soluției optime. Produsele Ambiflux®  întruchipează o filozofie de proiectare care respectă obiectivele specifice de iluminat și nevoile utilizatorului final.

În cazul de față, unul dintre obiectivele dezvoltatorului imobiliar, a fost acela de a integra corpuri de iluminat stradal cu design modern, care să răspundă cerințelor specifice iluminării spațiilor exterioare din cadrul complexului Grand Park Sud Residence.

Stalpi pentru iluminat parcuri si alei

Ansamblul Grand Park Sud Residence este un nou proiect imobiliar, dezvoltat la cele mai înalte standarde, într-o locație premium a orașului Cluj-Napoca. Situat în vecinătatea selectă a cartierului Andrei Mureșanu, complexul se desfășoară pe o suprafață de teren de peste 10.000 mp, din care peste 5% sunt ocupați de o piațetă de cca. 500 mp, spații verzi, artere circulabile, spații de joacă și parcări exterioare. Proiectul de locuințe se adresează oamenilor activi, moderni, preocupați de frumos, de o viață liniștită și în siguranță.

Soluția de iluminat aleasă, susține viziunea dezvoltatorului și îmbină cu succes toate caracteristicele funcționale cu cele estetice. Spațiile verzi și zonele de relaxare, amenajate modern, sunt puse în valoare cu ajutorul stâlpilor de iluminat pentru parcuri și alei Elysee. Aceștia reprezintă combinația ideală dintre un iluminat de calitate și un design deosebit, integrându-se ușor în orice contex urban – fie iluminat peisagistic, iluminat stradal sau iluminat rezidențial. Peisajul nocturn se transformă  în mod spectaculos datorită acestui stâlp de iluminat modern care proiectează o lumină caldă și difuză, ce conferă senzația de intimitate, creând o atmosferă sugestivă și primitoare.

Stâlpii de iluminat pentru parcuri si alei precum Elysee, au capacitatea de a modifica decisiv aspectul spațiilor exterioare oferind în același timp un plus de stil acestora ca și element decorativ.

Iluminat rezidential parcuri si alei

Atât parcările cât și celelalte zone pietonale, găzduiesc un număr suficient de corpuri pentru iluminat stradal, eliminând grijile legate de lipsa de siguranță cu care se confruntă marile orașe. Obiectivul din spatele conceptului de iluminat pentru acest proiect, a fost acela de a crea o lampă contemporană, diferită din punct de vedere tehnologic și formal de produsele standard, dar în conformitate cu cerințele specifice iluminatului stradal. Definit prin silueta sa modernă și zveltă, noul stâlp de iluminat stradalBronx – reprezintă o  soluție potrivită pentru iluminarea parcărilor, străzilor, pistelor pentru biciclete sau aleilor pietonale. Echipat cu tehnologie LED, acesta conferă un sentiment de siguranță datorită luminii atent direcționate și garantează un nivel de iluminare optim.

Stalp de iluminat stradal modern

Proiectele inteligente folosesc Bronx la capacitatea lor maximă. Funcția de dimming poate fi folosită să controleze nivelul de lumină al fiecărui corp în parte sau pe grupe de corpuri. Nivelul maxim de lumină poate fi și el setat individual pentru a avea o lumină uniformă indiferent de distanța dintre stâlpi. Sistemul optic este construit special pentru a direcționa lumina generată de LED-uri, acolo unde este necesar, reducând astfel poluarea luminoasă.

În final, cu o investiție inteligentă, dezvoltatorul imobliar a reușit să crească confortul clienților prin obținerea unui iluminat superior, cu încadrarea în standarde, reducând totodată costurile de funcționare datorită soluțiilor profesionale de iluminat selectate.

Gama noastră de stâlpi de iluminat stradal cu LED, special concepută pentru iluminat rezidențial și urban, este perfect adaptată pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.