Iluminat_parcare_si_totem

Modernizare iluminat parcare, iluminat totem și banner la un parc de retail

De câțiva ani buni, iluminatul cu LED a reușit să devină soluția principală pentru aproape toate proiectele de iluminat. Există o multitudine de produse disponibile cu specificații tot mai variate ceea ce face tot mai dificilă alegerea soluției optime.

La Ambiflux, lucrăm în strânsă colaborare cu profesioniștii din domeniul instalațiilor electrice. Identificăm împreună cu aceștia problemele specifice fiecărui proiect și căutăm cele mai bune soluții pentru beneficiarul final. După doar câțiva ani de la inaugurarea parcului de retail din Oradea, proprietarii au dorit să îmbunătățească soluția de iluminat pentru totem, deoarece acestuia îi lipsea strălucirea specifică. Având în vedere înălțimea de peste 20m a totemului, era important să se implementeze o soluție durabilă care să nu necesite intervenții frecvente pentru service. Pentru obținerea unei iluminări uniforme a întregii suprafețe de reclamă s-au folosit proiectoarele cu LED Ambiflux® Arena12RS cu 5 ani garanție direct la producător. Aspectul estetic al totemului a constituit un factor important în alegerea acestei soluții de iluminat. Corpurile de iluminat au rămas discrete, având formă rotunjită și dimensiuni reduse raportat la puterea luminoasă radiată. În plus, ele au putut fi montate pe console relativ scurte datorită opticii selectate.

Iluminat_LED_totem

Totemul iluminat, cu toate siglele vizibile pe durata nopții a convins conducerea parcului de retail că este cazul să actualizeze iluminatul parcării și al bannerului cu sigla proprie. În parcare, s-a avut în vedere realizarea unui iluminat uniform, la standardele actuale, dar s-a ținut cont și de reducerea costului de funcționare. Astfel, s-au folosit noile corpuri de iluminat stradal Ambiflux® Traffic 24SFC80 cu o putere instalată de doar 80W și eficacitate netă de 140 lm/W.

Iluminare_LED_parcare_parc_retail

Lampi_led_pt_iluminat_parcare_parc_retail

Panoul publicitar cu sigla proprie a parcului de retail, aflat la intrarea secundară, are o lățime de 20m și o înălțime de 5m. Soluția existentă de iluminat a constat în folosirea a 8 proiectoare de mare putere în partea de sus a panoului. În urma optimizării soluției de iluminat pentru panou publicitar, inginerii noștri au propus montarea a doar 4 proiectoare LED Ambiflux® Arena24_O cu optică specială și o putere instalată de doar 78W fiecare. În elaborarea noii soluții de iluminat s-a ținut cont și de poziția cablurilor electrice pentru a reduce costul cu manopera de înlocuire.

Iluminat_led_panou_publicitar

Lampi_LED_pt_iluminat_panou_publicitar

Astfel, cu o investiție inteligentă, administratorul parcului de retail a reușit să crească confortul clienților prin obținerea unui iluminat superior, cu încadrarea în standarde, reducând totodată costurile de funcționare datorită soluțiilor profesionale de iluminat selectate.

Gama noastră de soluții de iluminat cu LED, special concepută pentru iluminat industrial, comercial și urban, este perfect adaptată pentru a satisface nevoile clienților nostri.

Compania Electronic Interactiv SRL produce corpuri de iluminat cu LED sub marca proprie Ambiflux®. Corpurile de iluminat se remarcă prin: durabilitate și eficiență energetică ceea ce oferă companiilor care le utilizează, o modalitate de a reduce semnificativ costurile energetice și de întreținere și de a crea un mediu de afaceri mai sustenabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.