Atunci cand esti in concediu, iti doresti ca totul sa fie asa cum ai visat, locuri pitoresti care merita sa fie vizitate, restaurante cu mancare traditionala si internationala, si, poate unul din cele mai importante aspecte, cazarea sa fie la inaltimea asteptarilor. Locul la care te intorci dupa o zi lunga si obositoare trebuie sa fie confortabil, primitor, curat, sa simti cu adevarat ca esti in concediu. Din acest motiv, proiectul de iluminat al noului Hotel President din Baile Felix este unul special pentru noi. Cunoastem faptul ca iluminatul joaca un rol important in crearea unei atmosfere relaxante si pune in valoare elementele de design interior. Am conceput o intreaga gama noua de produse care sa corespunda cerintelor si standardelor inalte ale hotelului.

Una dintre primele cerinte a fost sa oferim o solutie pentru iluminatul peretelui verde din lobby, care sa fie in acelasi timp cu rol de Growlight. Experienta dobandinta in proiectele anterioare (cu privire la Growlight), ne-a ajutat sa concepem un produs compact care sa asigure necesarul de lumina a plantelor din peretele verde intr-un design minimalist, usor de integrat in decorul lobby-ului.

Urmatoarea cerinta a fost sa gasim o varianta prin care sa asiguram nivelul necesar de iluminat in lobby intr-un mod discret si uniform, fara sa existe locuri intunecate. Pentru realizarea acesteia, am transpus cunostintele din iluminatul industrial intr-un produs de dimensiuni reduse, incastrabil, cu putere mica dar care ofera multa lumina – Spotlight. Iluminatul scafelor, a tabliei de pat, a oglinzilor din camera si din baie a fost o alta provocare pentru noi. Dupa multe testari, am dezvoltat un nou produs, suficient de versatil incat sa se potriveasca perfect in toate aceste locuri. Rigletto este o bagheta luminoasa, subtire, discreta dar foarte puternica care, datorita marimilor disponibile, poate fi integrat foarte usor in mobila, scafe, sau spatii inguste. Prin plasarea corpurilor Rigletto in scafele din lobby, s-a creat iluzia de plutire, care aduce un plus de originalitate incaperii.

Pentru zona de spa si piscina au fost necesare corpuri de iluminat cu protectie ridicata impotriva umezelii. Am creat o atmosfera intima care sa induca o stare de relaxare amplasand multe Spotlight-uri.

Punctul vizual central al zonei de spa este candelabrul inspirat de fluiditatea si frumusetea vietuitoarelor acvatice. Un proiect deopotriva inedit, care ne-a stimulat creativitatea si capacitatile tehnice, combinand aluminiul si fibra optica cu cristale SWAROVSKI.

Realizarea acestui proiect, pe langa satisfactia clientului, ne-a adus si oportunitatea de a dezvolta produse noi, pe care ulterior le-am introdus si consumului casnic, fiind deja testate in cadrul unor proiecte de o anvergura mai mare. Astfel, oricine va dori sa recreeze atmosfera relaxanta a hotelului in propria locuinta, are posibilitatea sa aleaga din produsele disponibile in portofoliul nostru.